Aplicatii Mobile

O aplicatie mobila iti creeaza un canal de marketing direct

01. Strategie

Preluam ideea ta si cream conceptul initial. Stabilim impreuna ce facilitati va avea produsul final si realizam documentul de specificatii (devizul tehnic).

Aplicatii mobile - pas 1
Aplicatii mobile - pas 2

02.Layout de baza

Stabilirea layout-ului de baza inseamna definirea scheletului interfetei cu utilizatorul si contine toate elementele care vor aparea pe fiecare ecran al aplicatiei. Nu definesc exact felul in care va arata aplicatia, ci doar pozitionarea elementelor pe fiecare ecran.

03. Identitate si design

Cand vine vorba de prima impresie, totul este legat de design. Identificand si intelegand valorile brand-ului, cream impreuna o identitate unica. Pornind de la layoutul de baza, cream un design curat si modern pentru fiecare ecran in parte.

Aplicatii mobile - pas 3
Aplicatii mobile - pas 4

04.Lansare aplicatie pe store & mentenanta

Dupa ultimele ajustari, realizate impreuna cu tine, incepem procesul de lansare a aplicatiei pe AppStore sau pe Google Play. Iti oferim in mod gratuit 3 luni de bug-fixing. In functie de complexitatea aplicatiei, pastram legatura cu tine permanent si stabilim un plan de mentenanta pentru update-uri si creare de facilitati noi in aplicatie.

Prezinta-ne astazi ideea ta de aplicatie mobila!

Si noi o transformam in realitate!

Contact